21.08.2024 г., 7:27 ч.

Ако лятото 

  Поезия » Любовна
101 2 0

      

     Ако лятото

 

Ако лятото открадне

сърцето ти със думи,

ако лятото докосне

душата ти с лъчи,

 

тогава в музика красива

света ще претвори

и в танца на цветята

любов ще сътвори.

 

Ако лятото се сгуши

във моите коси,

ако лятото научи

къде си ходил ти,

 

тогава ще ме омагьоса

със цвят и красота

и приказка вълшебна

ще бъде любовта.

 

Ако още ме обичаш,

за мене си мисли

на лятото красиво

в последните му дни!

       Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??