9.05.2009 г., 10:57 ч.

Ако можех 

  Поезия
643 0 2

Ако можех да бъда звезда,

за последно изгряла в небето,

бих достигнала твойта горда душа,

лъч от обич бих забила в сърцето.

 

Ако можех да бъда вълна,

силна, мощна, родена в морето,

бих приела образ на горда жена,

но запазила в мене детето.

 

Ако можех да бъда сълза,

във очите ти бих оживяла,

в капка сол от греховна душа

във сърцето ти бих се разляла.

© Живка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??