Ако можех да бъда,
дори една идея по-слънчева,
от дете със синдрома на Даун,
щях да отворя очите на глухите,
да отмия всеобщата глупост и срам.
Ако можех да черпя от болката,
на майки избрали най-трудния път,
щях да извикам на хората:
"-Четете безумци!!!-лесно е да сочите с пръст."
Ако можех да имам
поне трошица от силата...
на жените пожертвали себе си...
Аз щях да бъда орисница!
© Нони Всички права запазени
По-добре е да чувстват и без да четат...
По-добре добър глупак, отколкото умен подлец...