12.05.2009 г., 0:25 ч.

Ако можех (На Стоян) 

  Поезия » Друга
1655 0 5

На скъпия ни непрежалим приятел
Стоян Атанасов Стоянов!!!

 


--------------------------------------------------------------------

 


На 05.05.2009г на 21-годишна възраст почина нашият голям приятел
Стоян Атанасов Стоянов. Той беше един невероятен човек. Самият
факт, че на погребението му имаше над 500, дори може би над 600
човека, говори каква личност беше той! Знам, че моят стих не е кой
знае какво, аз много пъти съм казвал, че не съм поет, но този стих
е писан с голяма болка, тъга и любов.

Всеки един от нас би дал всичко, ако можеше да те върне. Страшно много ни липсваш, но те обичаме все повече и повече! Почивай в мир, приятелю!!! Ето това беше нашия приятел Стоян http://www.impulse.bg/user/stoqn_88

 

 

 

Ако можех да те върна с дело,
аз на небесата всичките звезди
за тебе бих ги преброил,
ако можех да те върна с нещо смело,
аз морската вода за тебе бих изпил.

Ако можех да те върна с думи,
дума след дума бих редил
и всичките самотни друми
за теб, приятелю, бих ги прекосил!

Ако можех да те върна със сълзи,
океан от сълзи бих пролял,
ако можех да те върна с рози,
аз всички рози на света бих събрал.

Ако можех да те върна със сила,
аз нежността от сърцето си към теб ще събера
и болката, която в мене се е впила,
заедно с любовта си щях да ти отдам!

 

© Илия Кузев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??