27.07.2014 г., 22:44 ч.

Ако можеше тъгата да говори... 

  Поезия
540 0 0

Ако можеше тъгата да говори,
би разказала за свойте грехове –
на сърцето ми за всичките неволи,
за обвивката от мъртви ледове.

Уви, тъгата ми роди се глухоняма,
вътре в мен... във болна тишина.
Прегърнах я – тя беше нежелана,
да я обича, никой друг не пожела.

Горчива обич в самотното мълчание...
ако можеше тъгата да говори,
на света за безразличното незнание
би простила... и за всичките неволи.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??