4.10.2011 г., 16:21 ч.

Ако не е любов 

  Поезия » Любовна
827 0 3


 

Ако не е любов, не знам какво е,

но силно във сърцето ми гори

и чувствам тази силната потребност

да гледам винаги във твоите очи.

 

Ако не е любов, не знам какво е,

но има толкоз силна власт!

Може да ме мята, да ме заблуждава,

че навсякъде говори  твоят глас!

 

Ако не е любов, не знам какво е,

безпощадно е, не ми прощава,

а мисълта, че може да съм с друг,

ми се струва странна и ме отвращава!

 

Ако не е любов, не знам какво е,

но вече ми е трудно да заспивам,

и всеки миг далеч от теб

започвам силно да презирам!

 

Ако не е любов, не знам какво е,

но чувствам се безсилна пред това!

Ако не любов, не мога да се боря

срещу нещо по-силно от любовта!

© Антониа Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??