21.04.2014 г., 11:50 ч.  

Ако някой 

  Поезия
446 0 4

АКО НЯКОЙ...

 

И ако някои утре ми кажат,

ти отново, за кой ли път, съгреши.

Да опитат с крак да ме смажат,

за това, че съм нямал мечти.

 

За това, че на злото се смея

и не роня горчиви сълзи.

Когато страдам, се опитвам да пея.

Какво от това, че ужасно боли?

 

И ако някой утре ми каже...

Да казва, каквото си ще!

В живота сам се оправям.

Отдавна, отдавна бях малко дете.

 

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??