Ако някой
Ако някой разбере тъгата...
нека да помогне и на мен...
нека обясни ми как да преглътна
тъгата здраво заседнала във мен!
Не ме жалете,помогнете.
Дори да ме боли ,ми го кажете.
Но моля ви не го пестете.
Героят вече е много уморен.
Сълзи кому са нужни...
На кой дявола е обещал...
лек живот,тайни,скърби...
Океан от мъки и съдби.
Прости,нахалнице греховна.
Душицо предала дори и брат.
Не се усюихвай,плачи...
загива не само той?Кой?
© Ангел Всички права запазени