7.10.2023 г., 8:49 ч.

Ако нямаш кибрит и запалка вкъщи за цигара 

  Поезия » Хумористична, Философска
170 1 0

Кое  ще бъде първото на ума ти да си запалиш ти цигара

без вода в Студентски град - кажи ми как се взима  топъл душ, по долу в коментара

и няма tabs да свириш на китара

 

lazy е само началото, бъдещата пара(дим*) и съответното на пара(кинти) 

без ударEния човечеството заминава си

измислено от изкуственият brain

 

В природата само духът ни ще е жив,

защото(с това не се почва нов ред*)

пак ще знам как да си запаля аз цигара

 

p.s.

 мразя да смествам лат. с кир. - за мен е противопоказно!

нарочно тук е, извинете, но целесъобразно дано да е.

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??