19.09.2010 г., 13:05 ч.

Ако поискаш 

  Поезия » Друга
789 0 6

 

Ако поискаш

 

 

 

Ако поискаш... може всичко да постигнеш,

да се докоснеш до любовта и мечтите...

в реалност да се превърнат дните,

да има само радост и щастие!

 

Ако успееш в своя жизнен път да продължиш...

да преглътнеш обиди и лъжи

и на злобата с усмивка да отвърнеш...

тогава светът ще стане по-добър, нали?

 

Ако живота несправедливо обвиняваш,

а не тръгнеш и не търсиш изход

от бурното нестихващо море, което те посреща...

ако не тръгнеш ти себе си да отстояваш,

то тогава ще изгубиш частица от... самия себе си...!

 

И тогава в новото измерение ще тръгнеш,

по нов начин ще мислиш и мечтаеш...

и любовта, която в сърцата живее,

ще ти даде сила и вяра за новото време...

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??