28.01.2011 г., 23:03 ч.

Ако помниш 

  Поезия » Любовна
621 0 0

 

 

      Ако още помниш първата ни среща,

      ако още пари ласката гореща,

      ако още търсиш цъфналата вишна,

      значи в теб е жива

      любовта предишна!

 

      Ако още помниш дъхави пътеки,

      ако още чуваш стъпките ми леки,

      ако още пеят ручеи сребристи,

      значи в теб са живи

      поривите чисти!

 

      Ако още помниш цветето красиво,

      ако още в тебе лятото е живо,

      ако още те опива тръпка нежна,

      значи е далече

      зимата ти снежна!

© Славка Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??