30.04.2023 г., 10:18 ч.

Ако само... 

  Поезия » Философска
205 0 0

ако само знаеше светът
колко любов има в моите гърди
войните щяха да спрат
и Светлина бяла щеше да роди:

 

- блага за всички хора
- и място под простора
- дейност пожелана
- две копнени длани

 

ако само знаеше светът
колко любов има в моите гърди
нямаше да има смърт
а Светлината на хиляди звезди!

© Кирил Влахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??