21.10.2006 г., 16:36 ч.

АКО ... ЩЕШЕ 

  Поезия
539 0 2
Ако можех сега
да бъда до теб,
да те прегърна,
да ти се усмихна,
да излекувам раните ти,
да опреш глава на рамото ми,
да поплачеш,
да извикаш,
да ме прегърнеш,
да те притисна към сърцето си,
да чуеш как то пулсира,
да усетиш нежността ми,
всеотдайността и обичта ми ...

Щеше сега да си
с някой близък, който
да те утеши,
да те успокои,
да те зарадва,
да ти помогне,
да те разбере,
да те подкрепи,
да го прегърнеш,
да усетиш топлината на Човек,
да чуеш словата на ангел,
да почувстваш искреността му,
чистотата и обичта му.

(Посветено на най - скъпите ми хора, на които дължа всичко,което съм!)
18.10.2006

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??