10.07.2012 г., 21:47 ч.

Ако си една звезда 

  Поезия » Любовна
662 0 0

Ако си една звезда,
ще светиш за мене в индигово,
ще ме целуваш нежно в съня
и към небето ще се издигаме.

Ще танцуваме танца си влюбен,
далеч от окови и разстояния,
ще скитаме по пътеките лунни -
две Души под звездното сияние.

Денем ще те прибирам в сърцето,
от твоята магия запленена,
ще си в мен - светлинка от небето
в моя приказен ден, от теб осветен...

Но ти си просто човек -
непостоянен и несъвършен,
от звездното небе си много далеч
и нямаш куража за мене да светиш!

 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??