19.09.2008 г., 17:25 ч.

Ако си тръгнеш... може би утре! 

  Поезия » Друга
846 0 10
Ако си тръгнеш, може би утре,
ще се смея истерично ден или два.
Толкова ми трябва, за да преодолея,
безсънните нощи и човешка тъга.
Ако си тръгнеш, може би утре,
ще забуля в черно своята душа.
Ще и забраня да хвърка наперено,
мечтите и сама ще разруша.
Ако си тръгнеш, може би утре,
но днес те усещам близо до мен.
Прегръщам те и своите мисли подтискам,
има значение само днешният ден.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??