29.07.2008 г., 10:07 ч.

Ако след живота има живот 

  Поезия
595 0 13

Ако след живота има живот,

жадна за теб ще възкръсна.

Искам да живея за тази любов,

в която огън лумнал не гасне.

 

Където светъл изгрява денят

и душата полита в простора,

където сърцето лудо тупти

и обичта в гърдите нараства.

 

Където ти си моя мисъл и зов,

моята вяра, пристан и мощ.

И нощите са извор от нежност,

изпълнени с лунна любов.

 

Ако след живота има живот

и животът от чудо орисан е,

пак за теб ще живея, любов,

от рождения миг до покоя.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??