1.02.2017 г., 22:03 ч.

Ако те познавах 

  Поезия » Любовна
297 0 0

Ако те познавах, щях да те обичам

ако те докоснех, щях да изгоря

и винаги по тебе щях да тичам.

Не искаш ли, по тебе да горя?

 

И твоята усмивка пак усещам

красива си, порядъчна жена.

Защо не си от леките... потрепвам,

сега се чудя как от тая болка да се отърва.

 

А тази болка е в сърцето... надълбоко

как да обичам друга, като ти си всичко –

и въздуха, водата и небето ми

обичам те, момиче... запомни.

 

Ако те познавах... аз и сега в душата си те обожавам.

В тебе няма нищо грешно от света.

Не знам кога, но аз отдавна във сърцето си те обожествявам,

защото ти си всичко, от което се нуждая аз сега....

 

Ако те познавах, може би...

 

 

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??