19.04.2018 г., 1:14 ч.  

Ако търсиш свобода... 

  Поезия » Свободен стих
516 1 0

   ако търсиш 

   свобода,

 

                   бягай

                              далеч         

                                          от         

                                                тук,

                                            

                                             ако търсиш

                                съкилийник по тъга,

 

                                                иди,

                                 намери,

                       убий

   Радостта

© Аврам Аврамович Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??