21.12.2012 г., 0:32 ч.

Ако утре свършва всичко 

  Поезия » Любовна
626 0 0

Ако утре свършва всичко

 

Дълбоко знам, че те обичам,

но наранена ми пречи гордостта,

но ако утре свършва всичко,

аз, без да мисля, ще ти простя...

 

И не вглъбена в разум и в мисли,

да забравя за всичко на мига,

да дам воля на това, което искам,

и към теб да тръгна още в нощта...

 

Да почукам плахо на вратата

и видя ли те, да ти се нахвърля,

и не пияна, но простила ти вината,

да успея любовта ни аз да върна...

 

Да изпием бутилка много скъпо вино,

да си кажем всичко премълчано досега,

да се наричаме с думи най-любими

и да се обичаме до утре сутринта...

 

Да ме прегърнеш силно, като за последно,

да се целуваме с цялата си страст,

да направим всичко най-нередно,

да изпълним със смисъл всеки час...

 

Аз зная, че и други като мен обичат,

но от гордост, разплакани вкъщи си стоят...

Приятели, нужно ли е да свърши всичко,

за да могат чувствата да се спасят?!


20.12.2012

 

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??