Ако някой ми каже
че съм обикновена
посредствена
матрична
Пред очите му
ще стана точно такава
безлична
превърната на огледало
без омраза и без обичане
ще се разтичам
в светлини и в сенки
ще отразявам
безпогрешно неговата истина
и той ще бъде отразен
повторен многобройно
личен в мен когато мен не може да повтори
когато стана ничия
© Цветелина Бояджиева Всички права запазени