3.06.2008 г., 10:28 ч.

Ако затворя днес очите си завинаги... 

  Поезия » Любовна
1140 0 5
 

С посвещение: Когато затворя очи, ти винаги си там, не си забравен!!! 

 

 

 

Ако затворя днес очите си завинаги

и те запечатам на ирисна платка ревниво,

и не викам на живота - искам спомени, върни ми ги,

това ще бъде толкова красиво!

 

Ако затворя днес очите си безвъзвратно

и отпечатам на фотографска плака душата ти безследна...

Не искай от мен да я върна обратно -

това ще бъде толкова последно!!

 

Ако затворя днес очите си само за сън...

И сънувам любовта такава, каквато ти ми я показа,

душата ми ще изтича през очите ми боса навън,

това ще бъде мъчително, като стих неизказан...

 

Ако затворя днес очите си, просто ако ги затворя...

За да видя пак лицето ти, запомнено - застинало...

Това ще бъде просто миг, във който не говоря,

това ще бъде просто толкова отминало!!

 

 

 

 

© Евкалипт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??