11.10.2014 г., 20:37 ч.

Ако знаеше 

  Поезия » Любовна
750 1 0

Aко знаеше,
че може 
да ме загубиш,
може би нямаше
да пропиляваш
времето с мен.
Може би щеше
да ми казваш,
че ме обичаш много
и ти лиспвам,
когато ме няма.
Може би нямаше 
да не обръщаш
внимание на нещата,
които ти говоря.
Може би щеше
да ме чуваш,
дори когато мълча.
Може би нямаше
да затваряш очи,
за да ме гледаш.
И може би щеше
да ме държиш 
за ръце.
Ако знаеш,
че вече ме губиш
би ли направил
всички тези неща? 

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??