5.09.2008 г., 1:32 ч.

акростих 

  Поезия » Любовна
803 0 1
Никога няма да обичам друг.
И винаги ще нося теб в сърцето.
Когато някой ден си идеш, да знаеш, че ще си останеш тук.
Оставаш ти завинаги в сърцето.
Любовта си дадох ти, недей забравя.
Ако някой ден си идеш, ме помни.
Йерархията моя, в нея те поставих, вечно първи там ще бъдеш ти!

© Антоанета Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • прекалено го обичаш - няма да си тръгне поздрави за хубавия влюбен стих
Предложения
: ??:??