21.06.2008 г., 14:14 ч.

Актуално 

  Поезия » Друга
599 0 8
 

Защо да се преструваме,

че с каруца

по-удобно ще пътуваме?

 

Ако има възможност

със самолет да се возим,

защо трябва с примитивното

да се тормозим?

 

Нормално е да познаваме,

за деня актуалното

и с него да сме

в реалното.

 

Ежедневието ни винаги е реално,

макар реалното не винаги

да е актуално.

 

За мига актуалното

не винаги

е най-оптималното!

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??