17.12.2007 г., 14:13 ч.

Актьор или кукла?! 

  Поезия
570 0 7

Играеш си с всички,
а всъщност ти си играчка!
И уж всички са милички,
а някой само чака да те смачка!

 

Разиграват ти театър,
но май ти си куклата!
Отнякъде духа вятър -
от стената пукната!

 

Залата препълнена
с безброй лъжи,
от тях напукана,
приютила разни съдби!

 

Едни играят сами,
други биват разигравани,
управляват ги невидими конци,
от други кукли подигравани!

 

Животът е просто пиеса,
актьор или кукла - избираш сам!
Докато не падне тежката завеса,
ще играем всички, знам!

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??