Акустична версия
Музика в главата ми звучи,
китара - капещи сълзи…
На пътя прашен, пуст
една жена живее наизуст...
Китара с акустичен глас,
история разказва в тъмен час…
Приказка за храст самотен,
в нищото, на пътя доживотен…
Прашни клони вият се в молитва,
жената вятъра разпитва…
Китара - плачеща надежда,
мелодия от болка произвежда…
Звучат акорди, тон след тон,
на пътя прашен - женски стон!
С ръце покривам си лицето,
акустиката слушам на сърцето!
http://www.youtube.com/watch?v=jjnthLSws2w
© Манипулирам Всички права запазени