2.04.2019 г., 8:39 ч.

Алчна майка 

  Поезия » Авторска песен
372 0 0

Трендафил, че ти дам, либе ле

трендафил, че ти дам, душо ле.

Трендафил, китка да се закитиш

трендафил, цървен за мене да си спомниш,

за мене да си спомниш.

Помниш ли майка ти, либе ле?

На мене, душо не те даваше.

Спомни си, либе ле,

спомни си, душо ле.

На мене те не даваше –

беден сиромах съм бил.

На чорбаджия, либе ле

тя те продаде, тя те продаде.

И от мене, либе ле –

от мене те отне, от мене те отне.

Майка ти, либе ле –

тя ни раздели.

Алчността и либе, двама ни затри.

Алчността и либе, двама ни затри.

 

https://www.youtube.com/watch?v=S3rniszxIrU

© Надя Уорендър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??