20.06.2009 г., 0:02 ч.

Алея на спомените... 

  Поезия » Любовна
569 0 7

Отронени листа

от спомени далечни

покрили са алеята,

самотните ù пейки...

Стотинка бляскава,

загубена от някой,

напомня стари чувства

между златисти вейки...

 

Любов ли бе това

или изгубен спомен,

напомнящ себе си

сред купища листа?!

Пречупен слънчев лъч

в стотинката припламна -

като последен въглен

в жаравата на любовта...

 

 

 

 

 

© Nina Toshich Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??