15.11.2018 г., 14:54 ч.

Алеята на любовта 

  Поезия » Любовна
717 1 0

""АЛЕЯТА НА ЛЮБОВТА""
        (Ивайло Йорданов)

И днес вървя по тихата алея,
обсипана от край до край с листа,
и с поглед се опитвам да намеря-
една жена,красива,като есента!!!

 

Пъстрите очи,които все се смеят,
усмивката която-тя ми подари!!
Две топли думички,изречени от нея-
с които онзи ден ме поздрави!!!

 

Слънчево лице,обсипано с лунички,
топлият й поглед,в оня мрачен ден.
Отличаваше се тя,измежду всички,
сякаш ангел бял,вървеше срещу мен!

 

И всяка сутрин в парка аз отивам.
И тръгвам по алеята на любовта!
С надеждата,отново да я видя-
една жена,красива-като есента....

И. Йорданов







 

© Ивайло Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??