16.05.2012 г., 16:36 ч.

Ама-ха 

  Поезия » Хумористична
990 0 12

Ама-ха

 

Що така ма заряза
снощи баш на мегдана!
Жълт картон ми показа -
ама фтори. Ко стана?!


За вратъ ма измъкна,
кът наливах с шишету.
Не успях и да гъкна
чак до вън, ду шусету.


Виш я кък закрещяла,
дръш са малку кът дама!
Щот ей кръчмата цяла
шпионира през джама.


Ко пък толкус парите,
дай сига да не пия!
На ти лефчета! Трите.
Почвам пак на версия.


Сал пусмей, кът си идиш,
да заключиш вратата!
Убуу няма да видиш,
щот ши блъскам с краката!


Ич нидей ми съ мръщи,
напрет сичкити хора.
Ши си легна прет къщи.
Стига спах у обора!


Да видат чи петел пей у тая къща! А-а!


Амин!

© Костадин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??