19.05.2012 г., 1:46 ч.

Aмерика 

  Поезия » Хумористична
446 0 0

 

 

 

 

АМЕРИКА  

 

 

Америка в душата ми не властва,

защото аз над нея властвах!

Не зная как тя някои тласва,

че чак достигат до захласване.

 

 

Но казвам ви – не вярвайте на думи,

съвсем не е там раят на земята.

Мечтателят надежда ще изгуби,

защото във затвор е свободата!

 

 

Видях неща различни и чудати,

и бялото, и черното докоснах!

Бях смаяна от кредитни пирати

и бюрокрация ме стресна вносна!

 


© Сафия Сандерс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??