АМЕРИКА
Америка в душата ми не властва,
защото аз над нея властвах!
Не зная как тя някои тласва,
че чак достигат до захласване.
Но казвам ви – не вярвайте на думи,
съвсем не е там раят на земята.
Мечтателят надежда ще изгуби,
защото във затвор е свободата!
Видях неща различни и чудати,
и бялото, и черното докоснах!
Бях смаяна от кредитни пирати
и бюрокрация ме стресна вносна!
© Сафия Сандерс Todos los derechos reservados