15.06.2008 г., 14:34 ч.

Ами ако... 

  Поезия
599 0 0
 

Ами ако бях сама,

ами ако нямаше кой да чете това,

ами ако остане само празнина?...

 

Ами ако си приятелка,

ами ако е лъжа,

ами ако си предателка,

ами ако е истина,

ами ако е така?...

 

Ами ако си забравила,

ами ако се загуби смисъла,

ами ако продължа,

ами ако е игра?...

 

Ами ако съм сама,

ами ако не греша,

ами ако... значи е така.

 

ПС: За добрите приятели...

© Ди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??