Ами ако бях сама,
ами ако нямаше кой да чете това,
ами ако остане само празнина?...
Ами ако си приятелка,
ами ако е лъжа,
ами ако си предателка,
ами ако е истина,
ами ако е така?...
Ами ако си забравила,
ами ако се загуби смисъла,
ами ако продължа,
ами ако е игра?...
Ами ако съм сама,
ами ако не греша,
ами ако... значи е така.
ПС: За добрите приятели...
© Ди Все права защищены