Когато вярваш и се молиш на Бога
и носиш Господ в твоето сърце.
Той ще премахне твоята болка и тревога
и ще помогне на теб и на твоето дете.
Амин означава че вярваш човече,
в своя Бог, в своя духовен баща!
Прекръсти се когато си на път далече
и той ще бди над теб, ще те пази от злина.
Амин означава да спазваш на Бог закона,
да се поклониш ниско пред негова икона.
Да бъдеш смирен и правиш добри дела
и той ще ти помогне, ще направи чудеса!
С Амин завършвам аз молитвата своя,
отправил поглед към старата икона сега.
За здраве и добро на мен и моите деца,
и продължавам с вяра по пътя си, моя.
© Валентин Миленов Всички права запазени