3.12.2018 г., 9:26 ч.

Амнезия 

  Поезия
334 1 3

Мъжете ми нямат лица. 
Не помня имената им. 
Не зная кого погълна земята,
кой се удави в реката 
на илюзиите си, 
чий нос хвана ароматът
на зелена трева
от друга поляна, 
на кого съм родила  деца
и колко тежи едно
денонощие... 
Паметта ми е бяло петно. 
Само за теб са очите ми.

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??