1.08.2007 г., 11:11 ч.

Амплоа 

  Поезия
558 0 8
Погледни ме, когато не искаш!
Целуни ме, когато ме мразиш!
Излъжи ме, макар и със истина!
Изгуби ме, за да ме запазиш!

Обърни ми наопаки делника!
Сътвори ме от кал и от слама!
Погали ме тъй нежно по челото,
че да забравя, че е измама.

Нарисувай ми сън върху бузите!
Облечи ме във смешната нощница!
Похвали ме, макар незаслужено!

После, моля, върни си ми ролята!

© Илиян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??