20.01.2008 г., 13:46 ч.

Ампутираха сърцето ми 

  Поезия
511 0 4
 

Събудих се рязко в час полунощен

и болка жестока усетих в гърдите,

замаяна паднах от удара мощен...

телефон... линейка... загубих си следите.

 

Думи на доктор в омая дочувах,

редица от "опити" с мене направиха,

на силна и будна все се преструвах,

диагноза точна накрая поставиха:

 

"Сърцето пръснато е на милиони части

и всяка една по своему агонизира,

кръвта изпита е от адски сласти,

безнадеждно е - не функционира..."

 

"Чувства в него няма как да върнем,

лекарство поставим ли, веднага гърми,

от развалини живот не ще превърнем..."

Заради теб, измамнико, ампутираха сърцето ми!

 

© Борислава Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??