Събудих се рязко в час полунощен
и болка жестока усетих в гърдите,
замаяна паднах от удара мощен...
телефон... линейка... загубих си следите.
Думи на доктор в омая дочувах,
редица от "опити" с мене направиха,
на силна и будна все се преструвах,
диагноза точна накрая поставиха:
"Сърцето пръснато е на милиони части
и всяка една по своему агонизира,
кръвта изпита е от адски сласти,
безнадеждно е - не функционира..."
"Чувства в него няма как да върнем,
лекарство поставим ли, веднага гърми,
от развалини живот не ще превърнем..."
Заради теб, измамнико, ампутираха сърцето ми!
© Борислава Найденова Todos los derechos reservados