14.02.2007 г., 10:56 ч.

Амурена стреличка 

  Поезия
852 0 18
Не и е нужно с виното да се напие.
Очите и блестят - смарагди звездни.
И устните и парят, живи въглени,
танцуват дланите - летящи гълъби.

В най-чудна рокля - трепетни надежди,
облича тялото с безбрежност синя.
Душата и празнува, и разлива звуци, 
камбанени трели на обичта красива.

В гърдите и припява песен чучулигова,
в корема и потрепват цветни пеперуди.
Без въздух във гърдите, нежно влюбенo,
сърцето с на Амур стреличката пулсира.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??