14 feb 2007, 10:56

Амурена стреличка 

  Poesía
865 0 18
Не и е нужно с виното да се напие.
Очите и блестят - смарагди звездни.
И устните и парят, живи въглени,
танцуват дланите - летящи гълъби.

В най-чудна рокля - трепетни надежди,
облича тялото с безбрежност синя.
Душата и празнува, и разлива звуци, 
камбанени трели на обичта красива.

В гърдите и припява песен чучулигова,
в корема и потрепват цветни пеперуди.
Без въздух във гърдите, нежно влюбенo,
сърцето с на Амур стреличката пулсира.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??