26.04.2016 г., 15:58 ч.

Ангел 

  Поезия
455 0 4

 

 

 

Останал без глас,

в полусвяст,

пъпли приведен

към своя последен

молебен ...

Неразбран

от грешната сган,

отдава се дан -

горе, от онази скала

свойта душа

ще им дари,

ще полети,

сам птица,

над тези къртици,

давещи се в златни жълтици ...

Въжето оставя

за тях,

родените от първородния

грях,

Той ангел бял

ще остане,

единственото

земно имане ...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??