6.03.2018 г., 20:56 ч.

Ангел 

  Поезия » Любовна
460 0 0

Превърна себе си в ангел,

а аз мигом станах пътник.

Ден и нощ пътувам, ангеле,

от този в онзи свят.

Уморих се, ангеле, остави ме

нека да поспра и да отдъхна.

Да заспивам без да те жадувам,

да се будя вече със усмивка.

Багажът от спомени много тежи,

а го нося ден по ден, нощ след нощ.

Заключи ги, ангеле, в сейфа при теб

аз ще трупам още от живота опит,

 през този земен път.

За го споделя със теб във вечността.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??