26.11.2007 г., 17:25 ч.

Ангел 

  Поезия
658 0 1

( В памет на Ц. Малинов)

Когато погледне те и се усмихне,

кара слънцето да свети.

А щом го видиш рано сутрин ти,

то целия ти ден ще е щастлив.

Четеш ли вестник, ще го вземе,

и с чаровен поглед, ръка към тебе ще протегне.

Когато си унил и мрачен, просто му звънни,

и по-щастлив от всякога бъди.

Изпаднеш ли в беда веднага го търси,

със него има лек и за депресията ти дори.

Добър и скромен,

на купона цар и господар,

за мене ти си ангел,

и липсваш ми ужасно,

знай това!

 

 

© Цветомира Тинкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасен стих, изпълнен с толкова много обич...
    Поклон!
Предложения
: ??:??