13.11.2005 г., 22:34 ч.

"Ангел" 

  Поезия
762 0 1
Ти си ангел свят за мен,
цял от слънце озарен.
В моята любов се потопи
и всички грижи забрави!
Нека двама с теб сега,
погледнем от друг ъгъл на света.
Рая в нас да претворим
и с любовта си света да озарим.

© Мадлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??