Nov 13, 2005, 10:34 PM

"Ангел" 

  Poetry
764 0 1
Ти си ангел свят за мен,
цял от слънце озарен.
В моята любов се потопи
и всички грижи забрави!
Нека двама с теб сега,
погледнем от друг ъгъл на света.
Рая в нас да претворим
и с любовта си света да озарим.

© Мадлен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??