22.11.2005 г., 0:20 ч.

Ангел или Дявол 

  Поезия
1086 0 2
    
         От къде си ти -
        от Рая ли или от Ада?
        Какво направи с мен - незная!
        Вълшебник може би си ти
        и изпълни сърцето ми с мечти.
        Ако Ангел си -  вдигни ме 
        нека с теб да полетя.
       

        Но по-отива ти да си от Ада
        демон,
                    дявол,
                              сатана,
        дори незная как да те наричам,
        като си с толко много имена.

        

© Ливия Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми хареса.Често се срещат такива многолики хора,дано не попадаш често на тях!от мен 6
  • Харесва ми!
Предложения
: ??:??