27.02.2008 г., 23:43 ч.

Ангел мой 

  Поезия
1221 0 5

Снощи те сънувах...

Беше усмихнат, както винаги...

Усмивката ти, погледът ти син - те светеха!

Та нали си ангел... Моят ангел!...

И беше близо до мен, ангел мой!

До мен - отново - както винаги...

И бях толкова щастлива, толкова щастлива!...

Но после се събудих, ангел мой...

И беше ужасно!

Ужасно, ангел мой... Нямаше те...

Пак те нямаше...

 

И сега пиша в сълзите си.

И сърцето ми се къса, ангел мой,

къса се...

И не мога да го проумея...

Не мога да проумея, че наистина те няма!

Но сълзите ми, ангел мой...

Те са истински, нали?...

Истинска е и болката...

© Лилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??