26.09.2007 г., 15:08 ч.

^Angel of love^ 

  Поезия
679 0 1



Аз съм тъй невидима за твоите очи.

Аз ще дойда тихо, но ще се чуе звук.

Аз ще те погледна уж невинно, но ще останеш като в плен.

Аз ще те докосна леко, но ще помниш туй, дори да идеш надалеко.

Аз ще пърхам нежно със крила, но ти ще чуваш сякаш цял рояк е в небесата.

Аз ще ти шептя простички слова, но ти ще чуваш сякаш приказка редя.

Да, да... и всичко това, защото аз съм ангелът на любовта.

© Джу Джи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??