Аз съм тъй невидима за твоите очи.
Аз ще дойда тихо, но ще се чуе звук.
Аз ще те погледна уж невинно, но ще останеш като в плен.
Аз ще те докосна леко, но ще помниш туй, дори да идеш надалеко.
Аз ще пърхам нежно със крила, но ти ще чуваш сякаш цял рояк е в небесата.
Аз ще ти шептя простички слова, но ти ще чуваш сякаш приказка редя.
Да, да... и всичко това, защото аз съм ангелът на любовта.
© Джу Джи All rights reserved.